DOLAR 32,9640 0.39%
EURO 35,9379 0.73%
ALTIN 2.503,01-1,02
BITCOIN 2132576-1,34%
İstanbul
°

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Washington’da Binlerce Kişi, İsrail’in Gazze Saldırılarını Protesto Etti

Washington’da Binlerce Kişi, İsrail’in Gazze Saldırılarını Protesto Etti

ABD'nin başkenti Washington'da binlerce kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek ve ateşkes sağlanmasını talep etmek için büyük bir gösteri düzenledi. Protestocular ayrıca ABD'nin İsrail'e yardımlarını durdurma çağrısında bulundu.

ABONE OL
4 Kasım 2023 20:57
Washington’da Binlerce Kişi, İsrail’in Gazze Saldırılarını Protesto Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin başkenti Washington’da binlerce kişi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek ve ateşkesin sağlanması için bir gösteri düzenledi. Gösteri, “Washington’a Ulusal Yürüyüş: Özgür Filistin” adı altında organize edildi ve Freedom Plaza Meydanı’nda gerçekleşti.

Meydanı dolduran binlerce protestocu, ellerinde Filistin bayrakları ve Filistin’e destek pankartları ile Gazze’de ateşkes çağrısı yapıyor. Gösteriye, barış yanlısı Yahudi gruplar da katıldı. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen bu protestoda, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminden İsrail’e yapılan ABD yardımlarının durdurulması talep ediliyor.

Bu gösteri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı artan ulusal ve uluslararası tepkilerin bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Binlerce kişi, Gazze’deki şiddetin sona erdirilmesi ve ateşkesin sağlanması için Washington sokaklarına çıkarak seslerini duyurmayı amaçlıyorlar. Gösterinin detaylarına ilişkin daha fazla bilgi ve görseller haberimizin devamında yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.