DOLAR 32,8420 -0.2%
EURO 35,6752 -0.57%
ALTIN 2.535,970,06
BITCOIN 2190219-0,78%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Jason Statham ve Rosie Huntington Whiteley, Abu Dabi GP Finalini Şeyh Zayid Camii’nde Taçlandırdı

Jason Statham ve Rosie Huntington Whiteley, Abu Dabi GP Finalini Şeyh Zayid Camii’nde Taçlandırdı

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham ve nişanlısı Rosie Huntington Whiteley, 2023 Formula 1 sezonunun son yarışı Abu Dabi GP'yi Şeyh Zayid Camii'nde izledi. Çift, unutulmaz anılar biriktirirken, Abu Dabi'de yapılan gezinti ve Şeyh Zayid Camii ziyaretlerini Instagram'da paylaştı.

ABONE OL
2 Aralık 2023 15:59
Jason Statham ve Rosie Huntington Whiteley, Abu Dabi GP Finalini Şeyh Zayid Camii’nde Taçlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 Formula 1 sezonunun son yarışı olan Abu Dabi Grand Prix, dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham ve nişanlısı model Rosie Huntington Whiteley’nin katılımıyla renklendi. Statham (56) ve Whiteley (36), yarışı tribünden büyük bir ilgiyle izledi. Yarışın ardından çift, Abu Dabi’nin güzelliklerini keşfetmek için romantik bir gezintiye çıktı.

Çift, Birleşik Arap Emirlikleri’nin sembol yapılarından biri olan Şeyh Zayid Camii’ni ziyaret etti. 2007’de ibadete açılan cami, ülkenin kurucusu Zeyd bin Sultan el-Nehyan’ın anısına yapılmıştır. Jason Statham ve Rosie Huntington Whiteley, caminin büyüleyici atmosferinde keyifli anlar yaşadılar.

Bu özel anları Instagram sayfalarından takipçileriyle paylaşan çift, birbirlerini etiketleyerek romantik fotoğraflarını yayınladı. Rosie Huntington Whiteley, Şeyh Zayid Camii ziyaretine dair, “Abu Dabi’deyken Şeyh Zayed Ulu Camii’ni gezmek büyük bir onur” ifadelerini kullanarak, beyaz kalp emojisi ekledi. Jason Statham ise unutulmaz anıları, “Abu Dabi GP’nin ardından Rosie ile Şeyh Zayid Camii’nde. Harika bir gün!” notuyla paylaştı. Çiftin paylaşımları, toplamda 24.3 milyon takipçi tarafından ilgiyle karşılandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.