DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bahçeli: Gazze’deki İnsanlık Suçunu İsrail Açıkça İşliyor, Türk Milleti Artık Sessiz Kalmayacak

Bahçeli: Gazze’deki İnsanlık Suçunu İsrail Açıkça İşliyor, Türk Milleti Artık Sessiz Kalmayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayarak Türk milletini sessiz kalmamaya çağırdı. Bahçeli, İsrail'in işlediği insanlık suçlarına karşı müessir tepki gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

ABONE OL
2 Aralık 2023 16:13
Bahçeli: Gazze’deki İnsanlık Suçunu İsrail Açıkça İşliyor, Türk Milleti Artık Sessiz Kalmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 7 Ekim’den bu yana devam eden ve dünyanın tanık olduğu en ağır katliamlardan biri olarak nitelendirdiği İsrail saldırılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, Gazze’nin soykırıma varan kanlı tabloyla perişan olduğunu belirterek, İsrail’in vahşet ve şiddet politikalarıyla açıkça insanlık suçu işlediğine dikkat çekti.

24 Kasım 2023 tarihinden itibaren ilan edilen ve 3 kez uzatılan geçici ateşkesin bugün sabah saatlerinde sonlandırıldığını hatırlatan Bahçeli, İsrail’in acımasız saldırılarına tekrar başladığını ifade etti. İnsanların yaşadığı dramın ötesinde, masum bir halkın bombalardan, çocukların katledilmesinden ve savunmasız bir halkın canlı hedef haline getirilmesinden bahseden Bahçeli, Gazze’nin ölüm şeridine dönüştüğünü dile getirdi.

Bahçeli, Türk milletinin sabrının taşma noktasına ulaştığını ve sükunetin sağlanmasıyla birlikte kalıcı ateşkes ve barış ortamının tesis edilmesi gerektiğini vurgularken, İsrail’in insanlık suçlarına ısrarla devam etmesini kabul edilemez bir felaket olarak nitelendirdi.

Aynı zamanda Bahçeli, bugünkü İsrail yönetiminin dünya genelindeki Yahudileri sorumlu tutan bir suç makinesine dönüştüğünü belirterek, tarih ve beşeriyet önünde Yahudi topluluğuna büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. Türk milletinin ise sessiz kalmayacağını ve Gazze’deki zulme karşı mücadele etmeye hazır olduğunu dile getiren Bahçeli, herkesin bilmeli ki gönüllü Kudüs sevdalıları, mazlum Filistinli kardeşlerinin huzur ve can güvenliği için her türlü göreve hazırdır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.