DOLAR 32,8313 -0.21%
EURO 35,6751 -0.59%
ALTIN 2.538,160,14
BITCOIN 2169496-2,25%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Hedef Aldığı Gazze Hastaneleri: Filistinlilerin Acı Kaybı Devam Ediyor

İsrail’in Hedef Aldığı Gazze Hastaneleri: Filistinlilerin Acı Kaybı Devam Ediyor

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Saldırılarda hastaneler de hedef alınarak binlerce Filistinlinin sığındığı sağlık tesisleri kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, sosyal medya fenomeni Nevra Bilem'in dolandırıcılık iddiaları da gündemde.

ABONE OL
11 Kasım 2023 09:26
İsrail’in Hedef Aldığı Gazze Hastaneleri: Filistinlilerin Acı Kaybı Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusunun 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda, hastaneler de hedef alınarak binlerce Filistinlinin sığındığı sağlık tesisleri kullanılamaz hale geldi. Şifa Hastanesi, Endonezya Hastanesi, Nasr Çocuk Hastanesi, Rantisi Çocuk Hastanesi, El-Avde Çocuk Hastanesi ve Kudüs Hastanesi’ne yapılan şiddetli saldırılarda masum siviller hayatını kaybetti. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü, hastanelerin abluka altına alındığını ve ambulans giriş-çıkışlarının engellendiğini belirtti. Ayrıca, İsrail saldırıları sonucu bölgedeki 35 hastaneden 18’i çalışamaz hale geldi.

Sosyal medya fenomeni Nevra Bilem’in ise dolandırıcılık iddiaları gündeme geldi. Bilem’in, altın videoları ve Gelin Evi yarışmasıyla tanınan bir isim olmasına rağmen, birçok kişiyi sosyal medya üzerinden dolandırdığı iddia edildi. Mağdurlar, Bilem’in yaptığı reklam sonrasında ödedikleri paraların bir akrabasının hesabına gönderildiğini fark etti. Dolandırılan kişiler, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek hukuki süreç başlattı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.