DOLAR 32,8323 -0.21%
EURO 35,6856 -0.56%
ALTIN 2.537,460,11
BITCOIN 2163993-2,65%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Sosyal Medya Fenomeni Nevra Bilem Dolandırıcılık İddialarıyla Gündeme Geldi

Sosyal Medya Fenomeni Nevra Bilem Dolandırıcılık İddialarıyla Gündeme Geldi

Altın videoları ve Gelin Evi yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem, dolandırıcılık iddialarıyla gündemde. Show Haber'e göre, Instagram hesabından birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Bilem hakkında suç duyuruları yapıldı.

ABONE OL
11 Kasım 2023 09:26
Sosyal Medya Fenomeni Nevra Bilem Dolandırıcılık İddialarıyla Gündeme Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın videoları ve Gelin Evi yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarının ardından dolandırıcılık iddialarıyla gündeme geldi. Show Haber’e göre, Instagram hesabından 1,5 milyon takipçisi bulunan Bilem’in, birçok kişiyi dolandırdığı ileri sürüldü. Fenomenin, “Bedava tatil” gibi vaatlerle insanları kandırdığı ve ardından devre mülk satma girişiminde bulunduğu belirtildi.

Bilem’in bir mobilya firması için yaptığı reklam sonrasında, ödenen paranın fenomenin akrabasının hesabına gönderildiği ortaya çıktı. Bu durum, mağdur olan kişiler arasında tepkilere neden oldu. Dolandırılan kişiler, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek şikayetçi oldular. Fenomenin kendilerini sosyal medya üzerinde engellediğini iddia eden mağdurlar, yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı hukuki adımlar atmaya kararlı görünüyorlar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.