DOLAR 32,8336 -0.21%
EURO 35,6737 -0.58%
ALTIN 2.536,080,06
BITCOIN 2195230-0,05%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Meteoroloji Uyarıyor: Kuzey Ege ve Marmara’da Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor

Meteoroloji Uyarıyor: Kuzey Ege ve Marmara’da Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege ve Marmara'da beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 13 il için turuncu ve sarı kodlu uyarıda bulundu. Türkiye genelinde yağışlı hava bekleniyor, dikkatli olun

ABONE OL
11 Kasım 2023 09:24
Meteoroloji Uyarıyor: Kuzey Ege ve Marmara’da Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin batı kesimlerinde kuvvetli yağışlar ve fırtına riski bulunuyor. Marmara, Kuzey Ege, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Marmara (Edirne ve Bilecik hariç), Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri, İzmir’in kuzeyi, Zonguldak, Düzce ve Muğla’nın kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Balıkesir, Manisa ile batı kesimleri başta olmak üzere Aydın’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar bekleniyor.

Turuncu kodla uyarı yapılan iller: Aydın, Çanakkale, Manisa, Balıkesir, İzmir. Sarı kodla uyarı yapılan iller ise şu şekilde sıralandı: Bilecik, Bursa, Kocaeli, Yalova, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne.

Sarı kodlu uyarı, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu belirtirken, turuncu kodlu uyarı ise hava durumunun tehlikeli olduğunu ve hasar/kayıpların oluşma olasılığının yüksek olduğunu ifade ediyor. Vatandaşların güncel hava durumu bilgilerini takip etmeleri ve gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.