DOLAR 32,8506 -0.05%
EURO 35,6905 -0.03%
ALTIN 2.543,91-0,01
BITCOIN 2167137-3,31%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üçler Döner Sahibi Canlı Yayında Atatürk’e Hakaret Etti, Sosyal Medyada Büyük Tepki

Üçler Döner Sahibi Canlı Yayında Atatürk’e Hakaret Etti, Sosyal Medyada Büyük Tepki

Sosyal medya fenomeni Üçler Döner'in sahibi, canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için ağır ifadeler kullandı. Atatürk'e hakaret eden bu sözleriyle büyük bir tepki çeken dönerci, sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
11 Kasım 2023 09:22
Üçler Döner Sahibi Canlı Yayında Atatürk’e Hakaret Etti, Sosyal Medyada Büyük Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya platformlarında abartılı yağ dökme videolarıyla tanınan Üçler Döner’in sahibi, canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik ağır ifadeler kullanarak büyük bir tepki çekti. “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakabını kullanan şahıs, Atatürk ve silah arkadaşlarını ima ederek “Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti” ifadelerini kullandı.

Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir infial yarattı. Canlı yayında kendisine tepki gösteren kullanıcılara tehditler savuran şahıs, “Siz laikler İsrail’e gideceksiniz” şeklinde çıkışarak birçok kişiyi engelledi ve yayınını sonlandırdı. Olayın ardından sosyal medyada, Üçler Döner’in sözleri nedeniyle geniş çaplı bir tepki fırtınası başladı.

Sosyal medya kullanıcıları, hakaret içeren ifadelerle yapılan bu çıkışa karşı birlikte hareket ederek tepkilerini dile getiriyor ve olayın üzerine gitmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.