DOLAR 32,8366 -0.2%
EURO 35,6783 -0.58%
ALTIN 2.539,300,19
BITCOIN 2162899-2,45%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Şahinbey Belediyesi, Çiftçilere Destek Projelerine Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi, Çiftçilere Destek Projelerine Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi, 7 yıldır çiftçilere buğday, arpa tohumu, gübre, hayvan yemi, zeytin ve fıstık fidanı dağıtımı yaparak tarımı destekliyor. Bu yıl da arpa, buğday ve gübre tohumu dağıtımına başlayan belediye, çiftçilere 3.800 ton gübre ve 1.800 ton tohum desteği sağlayacak.

ABONE OL
4 Kasım 2023 11:17
Şahinbey Belediyesi, Çiftçilere Destek Projelerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi, çiftçilere destek projelerine olan bağlılığını sürdürüyor. 7 yıldır tarım sektörünü destekleyen belediye, bu yıl da çiftçilere yönelik önemli destekler sunuyor. Kapcağız Mahallesi’nde başlayan bu yılki projede, 3.800 ton gübre ve 1.800 ton sertifikalı tohum dağıtımı yapılacak.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, projenin çiftçilerin emeğini desteklediğini belirtti ve belediye başkanını bu olumlu adımdan dolayı tebrik etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı da çiftçilere verilen desteklerin önemini vurgulayarak belediye başkanına teşekkür etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere verilen desteklerin 10.000 kamyonluk bir destek olduğunu açıkladı. Ayrıca hayvancılığı geliştirmek için su kuyuları açtıklarını ve canlı hayvanlar dağıttıklarını belirtti. Başkan, projelerin çiftçilere destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan, bu tür projelerin tarım verimliliğini artırmak için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Şahinbey Belediyesi’nin tarım sektöründeki katkıları için teşekkür etti.

Şahinbey Belediyesi’nin çiftçilere sunduğu bu destekler, bölgedeki tarımın gelişmesine katkıda bulunuyor ve çiftçilere verimli bir üretim sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.