DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TikTok Skandalında Yeni Figür: ‘Donsuz Kelly’ Para Kazanma Peşinde

TikTok Skandalında Yeni Figür: ‘Donsuz Kelly’ Para Kazanma Peşinde

TikTok, Canlı Yayın, Müstehcen İçerik, Para Kazanma, 'Laz Kızı', Polis Gözaltı, Skandal, 'Donsuz Kelly'

ABONE OL
1 Aralık 2023 19:21
TikTok Skandalında Yeni Figür: ‘Donsuz Kelly’ Para Kazanma Peşinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TikTok platformunda canlı yayınlarla para kazanma trendine bir yenisi ekleniyor. ‘Laz Kızı’ skandalının ardından ‘Donsuz Kelly’ adlı kadın, sosyal medyada eşarp ve gecelik giyerek dans ederek dikkat çekiyor. Ancak dikkat çeken bir diğer detay, ‘Donsuz Kelly’nin ilginç bir şekilde maaşlı sevgili arayışını açıklaması oldu.

Sosyal medya hesabında paylaştığı videolarda, “20-25 yaşlarında dolgun maaşlı, arabası olan, evi olan bir sevgili arıyorum. Maaşı en az 10 bin olsun, benim masraflarımı karşılayabilecek bir sevgili arıyorum” ifadelerini kullanan ‘Donsuz Kelly’, skandal içerikleri ve açıklamalarıyla gündemdeki yerini aldı.

Bu olay, ‘Laz Kızı’ skandalının ardından TikTok platformunda yaşanan tartışmaları ve sosyal medya üzerinden para kazanma amacı güden içerik üreticilerinin artan sayısını gündeme getirdi. TikTok’un içerik politikalarına uyumsuz yayınlar ve tartışmalı içeriklerle ilgili platformun aldığı önlemler merak konusu olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.