DOLAR 33,0847 0.84%
EURO 36,0103 1.12%
ALTIN 2.523,93-0,19
BITCOIN 2118294-3,10%
İstanbul
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Emine Erdoğan, ‘Filistin İçin Tek Yürek’ Temalı Lider Eşleri Zirvesi’nde Konuştu

Emine Erdoğan, ‘Filistin İçin Tek Yürek’ Temalı Lider Eşleri Zirvesi’nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ev sahipliğinde düzenlenen 'Filistin İçin Tek Yürek' temalı Lider Eşleri Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, Gazze'deki saldırıları kınayarak, 'Ateşkes ilan edilene kadar biz de elimizdeki araçlarla nöbet tutalım' dedi ve Filistin için yardım çağrısında bulundu.

ABONE OL
16 Kasım 2023 07:50
Emine Erdoğan, ‘Filistin İçin Tek Yürek’ Temalı Lider Eşleri Zirvesi’nde Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen “Filistin İçin Tek Yürek” temalı Lider Eşleri Zirvesi’nde, Gazze’deki saldırıları kınayan ve ateşkes çağrısında bulunan bir konuşma yaptı. Erdoğan, zirvede bir araya gelen ülkelerin lider eşleri ve temsilcileriyle birlikte Filistin için yardım çağrısında bulundu ve “Gazze’de kitlesel bir kıyım sürerken sesi olmaya davet ediyorum. Ateşkes ilan edilene kadar biz de elimizdeki araçlarla nöbet tutalım” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Gazze’nin aydınlık bir gelecek için yeniden inşa edilmesi gerektiğini belirterek, BM ve İslam İşbirliği Teşkilatları gibi kuruluşlar aracılığıyla bir fon oluşturulması çağrısında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.