DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İmamoğlu: ‘Ben Evimdeyim Zaten, Bizi Takip Etsinler ve İzlemeye Devam Etsinler

İmamoğlu: ‘Ben Evimdeyim Zaten, Bizi Takip Etsinler ve İzlemeye Devam Etsinler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Ara sıra İstanbul'a uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanını evine göndereceğiz' sözlerine cevap verdi. İmamoğlu, 'Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Bizi takip etsinler ve izlemeye devam etsinler' dedi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 07:46
İmamoğlu: ‘Ben Evimdeyim Zaten, Bizi Takip Etsinler ve İzlemeye Devam Etsinler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımlarının temel atma töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini hedef alan açıklamalarına cevap veren İmamoğlu,

“Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Bizi takip etsinler ve izlemeye devam etsinler”

ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin İstanbul’u ziyaret etmeleri halinde kendisini evine göndereceklerini belirtmesine yanıt veren İmamoğlu, bu sözlere cevap vermediğini ancak evinde olduğunu söyledi. İmamoğlu ayrıca, İstanbul’daki ittifak konusunda iddialı olduğunu ve büyük bir ittifak kurmayı hedeflediğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.