DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Donald Trump İran’la Yaşanan Olayı İfşa Etti: “İran Bizi Vurmak İstedi”

Donald Trump İran’la Yaşanan Olayı İfşa Etti: “İran Bizi Vurmak İstedi”

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İran'la yaşadığı bir olayı ifşa ederek, İran'ın kendilerini vurmak istediğini ve garanti verdiklerini anlattı.

ABONE OL
6 Kasım 2023 22:55
Donald Trump İran’la Yaşanan Olayı İfşa Etti: “İran Bizi Vurmak İstedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski ABD Başkanı Donald Trump, çok konuşulacak bir İran itirafında bulundu. Görevde olduğu dönemde İran’ın bir ABD İHA’sını düşürdüğünü hatırlatan Trump, ABD’nin misilleme olarak İran’ı vurduğunu ve daha sonra İran yönetiminden ilginç bir telefon aldıklarını ifşa etti. İran’ın, ABD’nin itibarını sarsmak amacıyla ABD üslerine saldırmak istediğini belirten Trump, İran’ın garanti verdiğini söyledi. İran’ın açıklamasına göre, füzeler üse isabet etmedi. Trump, bu olayı daha önce hiç anlatmadığını belirtti.

Donald Trump’ın bu itirafları, İran ile ABD arasındaki gerilimleri ve diplomatik ilişkileri yakından takip edenler için önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Bu tür itiraflar, uluslararası ilişkilerdeki hassas dengeleri etkileyebilir ve yeni tartışmalara yol açabilir. İran’ın açıklamaları ve uluslararası toplumun tepkisi bu itirafların etkilerini belirleyebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.