DOLAR 32,8352 -0.21%
EURO 35,6714 -0.58%
ALTIN 2.536,850,09
BITCOIN 2187273-0,85%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’de İzmir, Ankara ve İstanbul’da Adaylık Heyecanı: Soyer, Yavaş ve İmamoğlu Öne Çıkıyor

CHP’de İzmir, Ankara ve İstanbul’da Adaylık Heyecanı: Soyer, Yavaş ve İmamoğlu Öne Çıkıyor

CHP'de aday adaylık başvurularının devam ettiği kritik dönemde, İzmir'den Tunç Soyer, Ankara'dan Mansur Yavaş ve İstanbul'dan Ekrem İmamoğlu'nun ön planda olduğu gözüküyor. Parti içindeki adaylık yarışı tüm hızıyla devam ederken, detaylar haberimizde...

ABONE OL
2 Aralık 2023 16:18
CHP’de İzmir, Ankara ve İstanbul’da Adaylık Heyecanı: Soyer, Yavaş ve İmamoğlu Öne Çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylığı başvurularının devam ettiği süreçte, özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir illerindeki adaylık yarışı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

İzmir’de mevcut belediye başkanı Tunç Soyer, yeniden adaylık başvurusu yapacağını açıkladı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ise bugün CHP İl Başkanlığına başvurması bekleniyor. İstanbul’da ise Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı kesin gözüyle bakılırken, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçioğlu’nu da yeniden aday yapacaklarını belirtmişti. Parti içindeki aday adaylıkları ve yapılacak olan seçim süreci, CHP’nin kilit illerinde büyük bir heyecana neden oluyor. Aday adayları arasındaki yarış, CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerdeki stratejisini şekillendirecek önemli bir süreci başlatmış durumda.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.