DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sosyal Medya Fenomenleri Dilan ve Engin Polat Gözaltına Alındı, Soruşturma Sürüyor

Ünlü Sosyal Medya Fenomenleri Dilan ve Engin Polat Gözaltına Alındı, Soruşturma Sürüyor

Sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat, kara para aklama suçlamalarıyla birlikte toplam 24 şüpheli ile gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

ABONE OL
4 Kasım 2023 10:19
Ünlü Sosyal Medya Fenomenleri Dilan ve Engin Polat Gözaltına Alındı, Soruşturma Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ünlü sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti, sosyal medya platformlarında paylaştıkları videolarla ünlenirken, kara para aklama suçlamalarıyla birlikte gözaltına alındı. Toplamda 24 şüpheliden 18’inin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Soruşturma, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatıldı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saatten fazla süren sorgulamaların ardından Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu dün gece saat 23.45’te tamamlandı. Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan diğer şüpheliler, emniyetteki işlemler sona erdikten sonra toplu halde adliyeye sevk edildi.

Bu sırada, Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun dikkat çeken bir olayı yaşandı. Şüphelilerin adliyeye sevki sırasında, Sıla Doğu’nun polis otobüsüne binerken, kolundaki kelepçeyi beceriyle kendi kendine çıkarması kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Bu olay sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Soruşturma, suçlamaların detayları ve delillerin toplanmasıyla ilerlerken, Dilan ve Engin Polat ile diğer şüpheliler hakkındaki hukuki süreç devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.