DOLAR 32,8287 -0.22%
EURO 35,6710 -0.59%
ALTIN 2.537,070,09
BITCOIN 2164734-2,41%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda Dereceye Girenleri Onurlandırdı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda Dereceye Girenleri Onurlandırdı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul'da düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katılarak, yarışmada dereceye girenleri onurlandırdı. Konuşmasında 15 Temmuz'un anlamını vurgulayan Kurtulmuş, aynı zamanda Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti ve Türkiye'nin insanlık cephesini harekete geçirmeye çalıştığını belirtti.

ABONE OL
12 Kasım 2023 10:04
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda Dereceye Girenleri Onurlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’nde yarışmada dereceye girenleri onurlandırdı. Törende yaptığı konuşmada Kurtulmuş, bu yarışmanın sadece Şehit Mustafa Cambaz’ı hatırlamak değil, aynı zamanda 15 Temmuz’u daha iyi anlayarak sonraki nesillere aktarabilmek için bir vesile olduğunu ifade etti.

15 Temmuz’un sadece bir gece değil, Türkiye’nin milli şahlanışı ve bağımsızlık ruhuyla dolu bir destanın gecesi olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, Türkiye’nin o geceyi sokaklara çıkarak, şehadet bilinciyle mücadele ettiği anlamlı bir tarih olarak değerlendirdi.

Ayrıca, Gazze’deki insanlık dramına da dikkat çeken Kurtulmuş, Batı’nın Gazze’deki soykırımı görmezden gelerek, zalimin elini serbest bıraktığını ve Türkiye’nin uluslararası platformlarda insanlık cephesini harekete geçirmeye çalıştığını belirtti. Bu çerçevede, önümüzdeki yıllarda Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nı Gazze şehidi gazeteci ve fotoğrafçıları da içerecek şekilde genişletmeyi teklif etti.

Son olarak, dünya genelinde hakkaniyete dayalı yeni bir sistem kurulması gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, Türkiye’nin bu konuda mücadele ederek insanlığa katkı sunmaya devam edeceğini söyledi. Ödül töreninde dereceye giren fotoğrafçılara ödüllerini veren Kurtulmuş, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, Türkiye’nin bu konudaki mücadelesini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.