DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22439011,23%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İstanbul’da M1B Metro Hattı’nda Teknik Arıza: Yolcular Tünelde Mahsur Kaldı

İstanbul’da M1B Metro Hattı’nda Teknik Arıza: Yolcular Tünelde Mahsur Kaldı

İstanbul'da M1B Metro Hattı'nda yaşanan teknik arıza nedeniyle yolcular tünelde mahsur kaldı. Metro arızası, Üçyüzlü durağına varmadan önce gerçekleşti. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
14 Kasım 2023 12:15
İstanbul’da M1B Metro Hattı’nda Teknik Arıza: Yolcular Tünelde Mahsur Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’nda bugün meydana gelen teknik arıza, yolcuları zor durumda bıraktı. Cumartesi günü başlayan şiddetli yağışın ardından metro hattında oluşan arıza sonucunda, seyir halindeki bir metro Üçyüzlü durağına varmadan tünel içerisinde durdu. Yolcular, tünelde bir süre beklemek zorunda kaldı ve daha sonra metro Üçyüzlü durağına ulaştığında otomatik kapı sistemi çalışmadı.

Metroda mahsur kalan yolcular, kapıları manuel olarak açarak metrodan çıkabildi. Ancak bu süreçte metro aracının içinde mahsur kalan yolcuların elektrik olmadan uzun süre beklediği belirtildi. Yapılan anonslarla aracın teknik bir arıza nedeniyle sefere devam edemeyeceği ve araçta yolcu bırakılmamasının önemli olduğu ifade edildi.

Olay sonrasında Üçyüzlü durağında yoğunluk yaşandı ve daha sonraki gelen metrolara binmek zorlaştı. Yaşanan bu teknik arıza, İstanbul’daki toplu taşıma sisteminde meydana gelen sorunları bir kez daha gündeme getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.