DOLAR 32,8350 -0.07%
EURO 35,6597 -0.14%
ALTIN 2.546,230,06
BITCOIN 2156488-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı: “Türkiye Filistin’in, Gazze’nin, Kudüs’ün Yanında Olmaya Devam Edecek”

AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı: “Türkiye Filistin’in, Gazze’nin, Kudüs’ün Yanında Olmaya Devam Edecek”

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları'nın düzenlediği "2023 Şehircilik Zirvesi" programında, AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin Filistin, Gazze ve Kudüs'e destek vermeye devam edeceğini belirtti.

ABONE OL
8 Kasım 2023 23:01
AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı: “Türkiye Filistin’in, Gazze’nin, Kudüs’ün Yanında Olmaya Devam Edecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023 Şehircilik Zirvesi” programı, Üsküdar’da gerçekleşti. Programa, AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da katıldı.

Karaaslan, konuşmasında Filistin, Gazze ve Kudüs’e desteklerini vurgulayarak, “Ne yazık ki Filistinli kardeşlerimizin karşı karşıya kaldığı İsrail’in insan haklarına, bütün insanlık değerlerine aykırı bu saldırıları karşısında hepimiz Gazzeli, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bunu bugün burada dünya şehircilik gününde bir kere daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi biz orada kalıcı ateşkesin hayata geçirilmesi için Türkiye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yardım tırlarımızı gönderiyoruz, uçaklarımızı gönderdik. Sağlık personellerimizi, doktorlarımızı gönderdik. Her durumda, her şartta, hem bütün yolları deneyerek hem de ülke olarak elimizden geleni ardımıza koymadan insanlığın görmezden geldiği bu vahşet karşısında bizler Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in yanında, Gazze’nin yanında, Kudüs’ün yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Programda ayrıca ulaşım, iklim, deprem, ve kentsel dönüşüm konuları ele alındı. Karaaslan, gençlere “Çok güçlü olmak zorundayız” dedi ve Türkiye’nin coğrafi konumunu ve zorluklarını hatırlattı.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, İstanbul’un önemli gündem meselelerini ele alarak CHP’li belediyelerin çürümüşlüğünü eleştirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise gençlerin değerli fikirlerinin önemli olduğunu vurgulayarak gençlerin şehirlerine değer katmalarını teşvik etti.

Programda ulaşım, su, kentsel dönüşüm, ve deprem gibi önemli şehirleşme konuları tartışıldı. Bu tür etkinlikler, gençlerin şehirlerinin geleceğine katkıda bulunmalarını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.