DOLAR 32,8420 -0.2%
EURO 35,6752 -0.57%
ALTIN 2.535,970,06
BITCOIN 2190219-0,78%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İstanbul-Beyoğlu’nda Yapılan Denetimde Otomobilde Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

İstanbul-Beyoğlu’nda Yapılan Denetimde Otomobilde Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği "Huzur İstanbul" denetimi sırasında Beyoğlu'nda durdurulan bir otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Sürücü gözaltına alındı.

ABONE OL
8 Kasım 2023 23:18
İstanbul-Beyoğlu’nda Yapılan Denetimde Otomobilde Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde helikopter destekli olarak “Huzur İstanbul” denetimini gerçekleştirdi. Bu geniş kapsamlı denetime Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şubeleri ve Özel Harekat ekipleri eş zamanlı olarak katıldı. Denetim sırasında polis helikopteri de havadan destek sağladı.

Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen denetimde, durdurulan araçlar titizlikle arandı ve araçlarda bulunan sürücüler ve yolcuların kimlik kontrolü yapıldı. Ancak, 39 LL 386 plakalı bir otomobilde yapılan aramada şüpheli bir poşet içinde uyuşturucu madde bulundu. Araç sürücüsü olan Mustafa D., rahat tavırlarıyla dikkat çekti ve bu uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki denetimlerle güvenliği sağlamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.