DOLAR 32,8323 -0.21%
EURO 35,6856 -0.56%
ALTIN 2.537,460,11
BITCOIN 2163993-2,65%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İstanbul’da Şiddetli Rüzgar, Ağaç Devirmelerine ve Trafik Sorunlarına Neden Oldu

İstanbul’da Şiddetli Rüzgar, Ağaç Devirmelerine ve Trafik Sorunlarına Neden Oldu

İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar, Beyoğlu, Avcılar, ve Şişli bölgelerinde ağaç devrilmesine ve trafik sorunlarına yol açtı. İtfaiye ekipleri olaylara müdahale ederken, trafikte yoğunluk yaşanıyor.

ABONE OL
12 Kasım 2023 09:59
İstanbul’da Şiddetli Rüzgar, Ağaç Devirmelerine ve Trafik Sorunlarına Neden Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar, birçok bölgede olumsuz etkilere neden oldu. Beyoğlu Keçicipiri Mahallesi Gazi Sokak’ta bulunan bir ağaç, kuvvetli rüzgarın etkisiyle yanındaki bir binanın üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ağacın kaldırılması için çalışmalara başladı.

Avcılar Firuzköy Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde yer alan bir otoparktaki ağaç da şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki araçların üzerine devrildi. Olayda bazı araçlarda hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, otoparktaki ağacın kaldırılması için çalışmalarına devam ediyor.

Şişli Abidei Hürriyet Caddesi’nde de rüzgar nedeniyle bir inşaattan metal parçaların yola düşmesi sonucu güvenlik önlemi alındı. İtfaiye ekipleri, çevreye güvenlik şeridi çekerek olası tehlikelere karşı önlem aldı.

İstanbul genelindeki trafik yoğunluğu, şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yüzde 80’e ulaştı. Avrupa Yakası’nda Hasdal mevkisinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, Şişli’den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne kadar olan güzergahta trafikte aksamalar yaşandı. D-100 kara yolunda Cevizlibağ, Yenibosna, Sefaköy ve Avcılar’da Edirne istikametine doğru yoğunluk gözlendi.

Beşiktaş’ta stadyum ve çevresindeki sahil yolunda araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, Anadolu Yakası’nda Ümraniye’de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kadar trafik yoğunluğu oluştu. Ataşehir’de E-80 Otoyolu ve Çamlıca Gişeler’de trafik sıkışıklığı yaşanırken, yağış nedeniyle bazı yollarda su birikmeleri sürücülere zor anlar yaşatıyor. İstanbul genelinde güvenlik birimleri, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.