DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımları Temel Atma Törenine Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımları Temel Atma Törenine Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler'de gerçekleşen İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımları temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söylemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:33
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımları Temel Atma Törenine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de düzenlenen İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımları temel atma törenine iştirak etti. Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki sözlerine cevap vererek, “Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. O sözlere hiçbir zaman cevap vermedim ama evimdeyim. Evimde çok çalışıyorum. Bugün de evimin Esenler bölümündeyim. Bizi takip etsinler ve izlemeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

İttifak konusuna da değinen İmamoğlu, partiler arası ittifakların toplum tabanında ve siyasi olarak önemli olduğunu belirtti. İmamoğlu, “Gönül ister ki başta tabanda büyük bir ittifak, sonra da siyasi olarak üst ittifak kurulsun. Ama bir tarafı eksik kalırsa da en önemsediğim şey, milletin gönlünde kuracağımız büyük ittifaktır. Ben ona talibim. Ve bu ittifakın içerisinde sadece birkaç siyasi parti yok. Hangi siyasi görüşte olursa olsun, benim gönlümdeki ittifakın tarifini söylüyorum. İstanbul’da yaşayan 16 milyon insanımızın, başta çocuklarının, evlatlarının, gençlerimizin bir ‘Ekrem Ağabeyi’, bir ‘Ekrem Başkanı’ ya da onların tabiriyle, bazen ben de gülerek duyuyorum, ‘Eko Başkanı’ olmaya talibim. Burada da kimseyi ayırt etmiyorum birbirinden. Bu büyük ittifakı kuracağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, geçmiş dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait taşınmazların vakıf ve cemaatlere tahsis edilmesi konusuna da değinerek, “Bir avuç insanın mutluluğunu düşünen bir akıl, milletini değil, 16 milyon insanın malını mülkünü düşünmeyen bir akıl. Benim gayretim, İstanbul’u eşitlikçi, sosyal adalet dolu bir model haline getirmek. Bu mücadeleye devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.