DOLAR 32,8728 0.05%
EURO 35,7192 -0.04%
ALTIN 2.541,260,26
BITCOIN 2158992-3,41%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dilan Polat, Eşi Engin Polat ve Kardeşi Sıla Doğu Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alındı

Dilan Polat, Eşi Engin Polat ve Kardeşi Sıla Doğu Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alındı

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu, kara para aklama iddiasıyla İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Polat çifti ve diğer şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Sıla Doğu'nun gözaltına alınmasının ardından gülümsemesi dikkat çekti. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:39
Dilan Polat, Eşi Engin Polat ve Kardeşi Sıla Doğu Kara Para Aklama İddiasıyla Gözaltına Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kara Para Aklama İddialarıyla Dilan Polat, Eşi Engin Polat ve Kardeşi Sıla Doğu Gözaltına Alındı

Kara para aklama iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu İstanbul’da düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Polat çiftinin yanı sıra birçok şüpheli de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Sıla Doğu’nun kelepçeli bir şekilde emniyete getirilirken gülümsemesi dikkat çekti.

Dilan Polat ile Engin Polat, kara para aklama iddiaları nedeniyle İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Polat çifti ve beraberlerindeki şüpheliler, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane ziyareti sırasında Polat çifti basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, sağlık kontrolünden sonra “İfademizi vereceğiz, o kadar” dedi. Ardından Dilan Polat ve Engin Polat İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çift, emniyete girişleri sırasında da soruları yanıtsız bıraktı.

Ayrıca, basın mensupları “Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz?” şeklindeki soruya Sıla Doğu, “Ne kanıtları yok etmesi” cevabını verdi. Sıla Doğu’nun kameralara gülümsemesi dikkat çekti.

Gözaltına alınan diğer şüpheliler de güvenlik önlemleri altında emniyete getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Sıla Doğu, geçtiğimiz ay uyuşturucu madde kullanma itirafı nedeniyle gözaltına alınmıştı. Ayrıca, sosyal medya paylaşımları ve kara para aklama iddiaları nedeniyle Dilan Polat ve Engin Polat’ın mal varlıklarına el konulmuştu. Başsavcılığın talebi üzerine Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılmasına karar verilmişti. Bu karar kapsamında şirketlerde arama yapılırken, çiftin telefonlarına da el konuldu. Aramalarda çok sayıda belge ve elektronik cihaza el konuldu. Polat çifti, günler sonra sessizliğini bozarak toplumdan özür diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.