DOLAR 32,8352 -0.21%
EURO 35,6714 -0.58%
ALTIN 2.536,850,09
BITCOIN 2187273-0,85%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Gazze’de İnternet ve İletişim Hizmetleri İsrail Bombardımanıyla Kesildi

Gazze’de İnternet ve İletişim Hizmetleri İsrail Bombardımanıyla Kesildi

Gazze'de süregelen İsrail bombardımanının etkisiyle, Gazze Şeridi'nde internet ve iletişim hizmetlerinin tekrar kesildiği açıklandı. İsrail, dün akşam Cibaliye Mülteci Kampı'nı bombalarken birçok insan hayatını kaybetti ve yüzlercesi enkaz altında aranıyor. İletişim hizmetlerinin kesilmesi, bölgedeki durumu daha da kötüleştirdi.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:42
Gazze’de İnternet ve İletişim Hizmetleri İsrail Bombardımanıyla Kesildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze’de süregelen İsrail bombardımanının etkisiyle, Gazze Şeridi’nde internet ve iletişim hizmetlerinin tekrar kesildiği açıklandı. İsrail, dün akşam Cibaliye Mülteci Kampı’nı bombalarken birçok insan hayatını kaybetti ve yüzlercesi enkaz altında aranıyor. İletişim hizmetlerinin kesilmesi, bölgedeki durumu daha da kötüleştirdi.

Filistin Telekomünikasyon Şirketi Paltel, Gazze Şeridi’ndeki iletişim ve internet hizmetlerinin sabaha karşı kesildiğini duyurdu. Şirket, X platformunda yaptığı açıklamada, “Daha önce bağlanan uluslararası şebekenin yeniden kesilmesi nedeniyle Gazze Şeridi’nde tüm iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz.” ifadesini kullandı.

Paltel şirketi, 27 Ekim’de İsrail saldırıları sonucu Gazze’de kesilen iletişim ve internet hizmetinin aşamalı olarak yeniden verildiğini duyurmuştu. Ancak bu kesintinin ardından iletişim hizmetleri tekrar aksadı.

Dün akşam İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’nı 6 ton bomba kullanarak vurdu. Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında en az 100 kişinin hayatını kaybettiğini ve yüzlerce sivilin yaralandığını belirtti. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, bu saldırının Hamas komutanı İbrahim Biari’yi öldürmek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade ederken, saldırılarının amacına ulaştığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.