DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18514991,02%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mehmet ve Şerife Buğdaycı Çiftinin Dramatik Ölümü

Mehmet ve Şerife Buğdaycı Çiftinin Dramatik Ölümü

Yenişehir Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, tartışmalar sonucu yaşanan cinayet ve intihar, mahalle sakinlerini şoke etti. Mehmet ve Şerife Buğdaycı çiftinin dramatik ölümü, ailelerini ve komşularını derin bir üzüntüye boğdu.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:51
Mehmet ve Şerife Buğdaycı Çiftinin Dramatik Ölümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenişehir Mahallesi’nde Üzücü Olay: Bir Çift Silah Sesleriyle Hayatını Kaybetti

Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak’ta, saat 17.00 civarında trajik bir olay yaşandı. Mahalle sakinlerinin son zamanlarda aralarında yaşanan tartışmaları duymalarının ardından, Mehmet Buğdaycı ve eşi Şerife Buğdaycı arasında akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle bir tartışma çıktı. Komşular, çiftin yaşadığı daireden gelen silah seslerini duyar duymaz hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler.

Polis ekipleri, daireye girmekte zorlanınca hızla itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla içeriye giren yetkililer, Mehmet Buğdaycı ve Şerife Buğdaycı’nın kafalarından tabanca ile vurularak öldürülmüş cesetlerini buldular. Polis, olayı inceledikten sonra Mehmet Buğdaycı’nın eşi Şerife Buğdaycı’yı tartışma sırasında öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini tespit etti.

Bu acı haberin duyulmasının ardından, çiftin evinin önüne gelen Buğdaycı çiftinin 3 kızı büyük bir şok yaşadı. Babalarının annelerini öldürdüğünü ve ardından intihar ettiğini öğrenince, genç kızlar sinir krizi geçirdiler. Arkadaşları ve komşuları, kızları sakinleştirmeye çalıştılar. Olayın ardından polis, Mehmet ve Şerife Buğdaycı’nın cenazelerini Adli Tıp Kurumu Morgu’na taşıdı.

Yaklaşık 8 yıl önce bipolar bozukluk teşhisi konulan Mehmet Buğdaycı’nın daha önceki tartışmalarda eşine zaman zaman şiddet uyguladığı ve Şerife Buğdaycı’nın birkaç kez kadın sığınma evine yerleştiği ancak bir süre sonra tekrar eve döndüğü iddia ediliyor. Şerife Buğdaycı’nın 1 hafta içinde büyük kızının yanına taşınmayı planladığı öğrenildi. Hastalığı nedeniyle bir süre önce hastanede tedavi gören Mehmet Buğdaycı’nın, geçtiğimiz aylarda kendini iple asmaya teşebbüs ettiği de belirtiliyor.

Sokak sakinlerinden Ahmet Şahin, çiftin neden tartıştığını bilmediğini belirterek, “Bizim komşumuz, çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Küçük köpeği vardı, gelirdi buralarda köpeğini gezdirirdi. Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmaz, hayvan sever bir insandı. Gelirdi parkta kedilere bakardı, kendi köpeğini gezdirirdi,” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.