DOLAR 32,8210 -0.24%
EURO 35,6624 -0.62%
ALTIN 2.540,490,23
BITCOIN 2159481-3,33%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Friends Oyuncuları, Matthew Perry’nin Kaybını “Anlam Verilemeyen” Bir Hüzünle Karşılıyor

Friends Oyuncuları, Matthew Perry’nin Kaybını “Anlam Verilemeyen” Bir Hüzünle Karşılıyor

Friends dizisinin orijinal oyuncu kadrosundan Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer, dizinin diğer oyuncusu Matthew Perry'nin ani ölümünün ardından "anlam verilemeyen bir kayıp" yaşadıklarını dile getiriyor. Matthew Perry, Friends dizisindeki unutulmaz rolü olan Chandler Bing ile tanınıyor ve onun kaybı, hem meslektaşlarını hem de hayranlarını derinden etkiliyor. Perry'nin ölüm nedeni ve şekli hala belirleniyor.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:52
Friends Oyuncuları, Matthew Perry’nin Kaybını “Anlam Verilemeyen” Bir Hüzünle Karşılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Friends Dizisinin Oyuncuları Matthew Perry’nin Ölümüne “Anlam Verilemeyen Bir Kayıp” Diyor

Ünlü sitcom Friends’in hayatta kalan oyuncuları, geçtiğimiz hafta sonu Matthew Perry’nin ani ölümünü “anlam verilemeyen bir kayıp” olarak nitelendirdi. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer, Perry’nin Los Angeles’taki evinde 54 yaşında ölü bulunmasının ardından Pazartesi günü akşamı People, CNN ve BBC’ye ortak bir açıklama yaparak Perry ile ilgili ilk yorumlarını yaptılar.

Açıklamada, beş oyuncu tarafından imzalandı ve Matthew Perry’nin ölümünden “büyük bir üzüntü” duyduklarını belirtti. Ayrıca, Perry ve ölümü hakkında daha fazla şey söyleyeceklerini ve düşüncelerini Perry’nin ailesine, arkadaşlarına ve hayranlarına ileteceklerini ifade ettiler.

Friends dizisindeki Chandler Bing rolü ile tanınan Perry, 1994 yılında yayınlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra dünya çapında üne kavuştu. Dizi, 10 sezon boyunca büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi ve hala streaming platformlarında popülerliğini sürdürüyor.

2021 yılında HBO Max’te yayınlanan özel bir Friends buluşması sırasında Perry, dizinin sona ermesinden sonra bile devam eden arkadaşlıklarından bahsetti. Perry, “En iyi şekilde tanımlayabilirim ki, dizinin sona ermesinden sonra bir parti veya herhangi bir sosyal etkinlikte birbirimizle karşılaşırsak, o gece sona ererdi. O gece boyunca sadece bu kişiyle oturur ve bu kadar. Ve işte o şekilde çalışırdı” dedi.

Friends dizisinin ortak yaratıcıları Marta Kauffman ve David Crane ile yürütücü yapımcısı Kevin Bright da bir açıklamada, “sevgili arkadaşımız Matthew’ın vefatından şok olduk ve derin, derin üzüldük” dediler.

Matthew Perry’nin ölümünden bu yana Friends dizisinde birlikte oynadığı birçok aktör, Perry’ye olan saygılarını dile getiren mesajlar paylaştılar.

Matthew Perry’in vefat nedeni ve şekli halen Los Angeles County Medical Examiner’s Office tarafından belirleniyor. Perry’nin ölümü, 2022 yılında anıları olan “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” kitabının yayımlanmasından bir yıl sonra geldi. Kitap, Perry’nin reçeteli ağrı kesici ve alkol bağımlılığı ile mücadelesini anlatıyor. O dönemde Perry, yaklaşık 18 aydır sobriyete devam ettiğini söylemişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.