DOLAR 32,8306 -0.23%
EURO 35,6940 -0.57%
ALTIN 2.539,470,19
BITCOIN 2161080-3,52%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Matthew Perry’in Eski Nişanlısından Dokunaklı Veda: ‘Onun Derin Etkisi

Matthew Perry’in Eski Nişanlısından Dokunaklı Veda: ‘Onun Derin Etkisi

Matthew Perry'in eski nişanlısı Molly Hurwitz, aktörün komik yeteneğini ve hayatındaki derin etkisini anlatan dokunaklı bir veda yazısı kaleme aldı. Perry'in ölümünün ardından Hurwitz, ilişkilerindeki deneyimlerini ve Perry'in zorluklarını paylaşıyor. Detaylar için yazıyı okuyun.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:53
Matthew Perry’in Eski Nişanlısından Dokunaklı Veda: ‘Onun Derin Etkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Matthew Perry’in Eski Nişanlısından Dokunaklı Veda: “Onun Derin Etkisi”

Matthew Perry’in eski nişanlısı Molly Hurwitz, ünlü aktörün vefatının ardından ona olan saygısını ve duygusal bağını ifade eden bir veda yazısı paylaştı. Perry ile yaklaşık iki yıl süren bir ilişkiden sonra Kasım 2020’de nişanlanan Hurwitz, Haziran 2021’de çiftin ayrıldığını duyurmuştu.

Hurwitz’un Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, Perry’in Ottawa’daki donmuş Rideau Kanalı’na bakarken görüntülenirken gösteriliyor. Perry, çocukluğunun bir dönemini Ottawa’da geçirmişti, çünkü annesi Suzanne Perry, Kanada Başbakanı Pierre Trudeau’nun basın sekreteri olarak çalışmıştı.

Hurwitz yazısına şu şekilde başlıyor: “O, dünya tarafından ne kadar yetenekli olduğundan bahsediliyor olmasını çok isterdi. Ve gerçekten de çok yetenekliydi.” Hurwitz, Perry ile Friends dizisinin yeniden bir araya gelmesi öncesinde, diziyi beraber izlediklerini ve Perry’nin 2002 yılında Chandler Bing karakteriyle kazandığı Emmy ödülünü tekrar izleyerek gururlandığını belirtiyor. “Friends yeniden bir araya gelirken, birlikte dizi izledik. ‘Vay be, ne kadar iyiydim!!!… Neyi yaptım gördünüz mü?’ dediğimizi hatırlıyorum. Sahneleri geri sardık ve inceledik. Mizah anlayışımız ve takdirimiz bizi bir araya getiren bir şeydi. Onun yeniden yeteneğini keşfederken yanında olmak sihirdi” diye yazdı.

Ancak her ilişkide olduğu gibi, her şey mükemmel değildi. Hurwitz, yazısında Perry’i daha derin bir şekilde tanıdığını ve onun karmaşık olduğunu, bazen de bilmediği bir şekilde acı çektirdiğini belirtiyor. “Matthew Langford Perry’yi yetişkin yaşamımda benim üzerimde daha derin bir etkisi olan kimse olmadı. Ona olan öğrendiğim her şey için büyük bir şükran duyuyorum” diye ekliyor. Hurwitz, yazısının sonunda Al-Anon’u da anıyor ve onun bağımlılıkla mücadele edenler için “değerli bir kaynak” olduğunu ifade ediyor.

Matthew Perry, 2022 yılında yayımlanan “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” adlı anı kitabında alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelesini anlatmıştı. Kitabın yayımlanması sırasında yaptığı açıklamalarda, bağımlılıkla mücadele eden insanların yardım aramalarını umduğunu söylemişti.

Molly Hurwitz yazısını “Matty, artık huzur içindesin. Bu yazıyı yazmanın rahatlığını hissediyorum” diyerek sonlandırıyor.

Matthew Perry’in Friends dizisindeki rolü ile tanınan oyuncu, ölümünün ardından dizinin diğer oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer tarafından yayımlanan bir açıklama ile anıldı. Açıklamada, Perry’nin kaybından derin bir üzüntü duydukları ve onların sadece oyuncu arkadaşları olmadığını, aynı zamanda bir aile olduklarını belirttiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.