DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Gazze’deki Endonezya Hastanesi Saldırısı: Siviller Katlediliyor

İsrail’in Gazze’deki Endonezya Hastanesi Saldırısı: Siviller Katlediliyor

İsrail ordusunun Gazze'deki Endonezya Hastanesi'ni hedef alması sonucunda, sivillerin yaşam mücadelesi devam ediyor. Uluslararası toplum, bu saldırıya karşı güçlü bir tepki gösterirken, olayın insan hakları açısından yarattığı endişe giderek artıyor.

ABONE OL
21 Kasım 2023 13:22
İsrail’in Gazze’deki Endonezya Hastanesi Saldırısı: Siviller Katlediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırıları Gazze’deki Endonezya Hastanesi’ni vurdu. Hastanenin poliklinikleri ile ameliyathane katı bombalanarak ciddi hasar gördü, çok sayıda sivil hayatını kaybetti. Gazze Sağlık Müdürü Munir el-Berş, işgal güçlerinin hastanenin bazı binalarını yıktığını belirtti ve çevreyi kuşatan keskin nişancıların diğer binaları hedef aldığını ifade etti. Durumun vahameti, sağlık hizmetlerinin durma noktasına gelmesine neden olurken, uluslararası toplumdan olaya karşı güçlü bir tepki bekleniyor. İsrail ordusunun hastaneden çıkmaya çalışanları dahi hedef aldığı belirtilirken, Gazze’deki sağlık ekipleri çalışmak için jeneratörleri çalıştırmak için soya yağı kullanma zorunda kaldıklarını açıkladı. İsrail’in hastaneleri hedef alması, Gazze’deki insanlık dramını derinleştiriyor. Uluslararası kamuoyu, olaya duyarsız kalmazken, insan hakları savunucuları daha fazla kayba izin verilmemesi için çağrıda bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.