DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu Gazze’de Bir Evi Vurdu: Çok Sayıda Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail Ordusu Gazze’de Bir Evi Vurdu: Çok Sayıda Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Han Yunus'ta bir evi vurarak çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Hamas'ın İzzeddin el-Kassam Tugayları ile İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken, Mescid-i Aksa'ya yönelik sürekli ihlaller ve Gazze'ye yönelik hava bombardımanları korkunç bir insanlık dramına neden oluyor.

ABONE OL
20 Kasım 2023 22:29
İsrail Ordusu Gazze’de Bir Evi Vurdu: Çok Sayıda Filistinli Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde işgale başladığı Han Yunus’ta bir evi vurarak çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Görüntüler, vurulan binanın enkaza dönüşmüş halini ve çoğu çocuk onlarca Filistinlinin yaşamını yitirdiği anları gösteriyor. Hamas’ın İzzeddin el-Kassam Tugayları ile İsrail arasındaki çatışmaların yanı sıra Mescid-i Aksa’ya yönelik sürekli ihlaller ve Gazze’ye yönelik hava bombardımanları, korkunç bir insanlık dramına neden olmaya devam ediyor.

Gazze’de 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 13 binin üzerinde. İsrail ordusuna göre, bu süreçte 385 İsrail askeri öldü. Lübnan sınırında yaşanan çatışmalarda ise 76 Hizbullah mensubu ve 6 İsrail askeri hayatını kaybetti. İsrail’in hastaneleri vurması ise bölgedeki sağlık hizmetlerini olumsuz etkiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.