DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1843820-2,87%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad Ziyareti İçin Esenboğa’dan Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad Ziyareti İçin Esenboğa’dan Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen törenle, Cumhurbaşkanlığı yetkilileri eşliğinde Riyad'a resmi bir ziyarette bulunmak üzere yola çıktı.

ABONE OL
11 Kasım 2023 11:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad Ziyareti İçin Esenboğa’dan Ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi bir ziyarette bulunmak üzere Esenboğa Havalimanı’ndan ayrıldı. Uğurlama törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ve Ankara Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beraberinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da yer aldı. Heyet, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gerçekleştireceği resmi ziyaret için Türkiye’den ayrıldı.

Törende, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlaması beklenen ziyaret öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevli yetkililer tarafından uğurlandı. Ziyaretin, iki ülke arasındaki iş birliğini artırma ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunma amacı taşıdığı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Riyad ziyareti, Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Suudi Arabistan yetkilileriyle yapılacak görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konularda da görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.