DOLAR 32,8313 -0.21%
EURO 35,6751 -0.59%
ALTIN 2.538,160,14
BITCOIN 2169496-2,25%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir kolejin 'Kariyer Günleri' söyleşileri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi ve kariyer hedefleri, özgüven, ve eğitim konularında gençlerle sohbet etti.

ABONE OL
4 Kasım 2023 10:37
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Kariyer Söyleşisinde Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, öğrencilerle buluşarak kariyer hedefleri, özgüven ve eğitim konularında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Söyleşi, bir kolejin ‘Kariyer Günleri’ etkinliği çerçevesinde düzenlendi ve okulun konferans salonunda gerçekleşti. Programa öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ile okulun kurucuları Erdal Kaya ve Mustafa Özdemir de katıldı.

Başkan Aktaş, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlarken, gençlerin hedeflerine ulaşmak için özgüvenlerini kazanmalarının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Türkiye’de gençlerin günlük sosyal medya kullanım sürelerinin ortalama 7,5 saat olduğuna dikkat çekti. Başkan Aktaş, bu süreyi kısıtlamanın ve daha fazla kitap okuma ve ders çalışma zamanına ayırmanın başarıyı artırabileceğini ifade etti.

Gençlere hedef belirlemelerini öneren Başkan Aktaş, “Başarmak istediğiniz bir hedefe odaklanın. İnanç, başarının yarısıdır. Kendinizi tanırsanız, başaramayacağınız şey yoktur.” dedi.

Söyleşinin sonunda öğrencilerin fotoğraf çekme ve imza taleplerini memnuniyetle kabul eden Başkan Aktaş, okulun kurucuları Erdal Kaya ve Mustafa Özdemir tarafından ziyaretten dolayı teşekkür aldı. Başkan Aktaş, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek okuldaki sınıfları gezdi.

Başkan Alinur Aktaş, gençlerle yapılan bu etkileyici söyleşiyle kariyer hedeflerine ulaşmak isteyen öğrencilere ilham verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.