DOLAR 32,8642 -0.03%
EURO 35,6662 -0.1%
ALTIN 2.542,60-0,09
BITCOIN 2168223-2,71%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanya’da Turist, Motosikletli Gaspçıları Takip Edip Etkisiz Hale Getirdi

Alanya’da Turist, Motosikletli Gaspçıları Takip Edip Etkisiz Hale Getirdi

Alanya'da Ukraynalı turist, aracına silahlı saldırıda bulunan ve çantayı gasp eden motosikletli şüphelileri takibe alarak çarptı. Olayda şüpheliler hayatını kaybederken, turist gözaltına alındı. Gasp edilen çantada 35 bin euro bulundu.

ABONE OL
11 Kasım 2023 13:14
Alanya’da Turist, Motosikletli Gaspçıları Takip Edip Etkisiz Hale Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir otel önünde gerçekleşen olayda Ukraynalı turist Dmytro C., aracında beklerken plakası olmayan motosikletli Murat O. ve Elnur B. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şüpheliler, Dmytro C.’den çanta istedi, ancak turist çantayı vermeyi reddetti. Bunun üzerine şüpheliler, aracın camını kırarak çantayı alıp kaçtı.

Dmytro C., şüphelileri takibe aldı ve 300 metre sonra motosiklete çarparak etkisiz hale getirdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Murat O. ve Elnur B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. İnceleme sırasında bir tabanca ve boş kovan ele geçirildi. Gasp edilen çantada 35 bin euro bulundu.

Dmytro C. gözaltına alınırken, olaya karıştığı iddia edilen bir kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerin durumuyla ilgili soruşturma devam ediyor. Gasp anı ve takip esnasındaki görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.