DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Urfa’da Öğrenci Uyarısına Tepki: Öğretmenlere Saldırı

Urfa’da Öğrenci Uyarısına Tepki: Öğretmenlere Saldırı

Şanlıurfa'da bir öğrencinin yangın merdiveni uyarısı sonrası çıkan olayda, öğrenci yakınları okulu bastı! Müdür ve 3 öğretmene saldırı düzenlendi.

ABONE OL
24 Kasım 2023 18:37
Urfa’da Öğrenci Uyarısına Tepki: Öğretmenlere Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Konuklu Mahallesi’nde bulunan Konuklu İlkokulu’nda öğrenci ile öğretmenler arasında yaşanan yangın merdiveni uyarısı, öğrenci yakınlarının okulu basmasına neden oldu. Öğrencinin iddiasına göre, uyarı sonrası evde azarlanıp tokatlandı. Bu durumu öğrenen öğrenci yakınları okula giderek önce tartışma, ardından müdür ile 3 öğretmene saldırdı.

Yaşanan arbede cep telefonu kamerasına yansıdı. Okul müdürü Rıdvan Eviz ve öğretmenler Muhammet Aksoy, Sedat Adıgüzel ve Emine Polat Zencirci yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 4 saldırgan ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından okul müdürü Rıdvan Eviz, “Öğretmenler olarak çok üzgünüz, böyle bir olayı tasvip etmiyoruz” derken, öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü buruk kutladılar. Saldırıya uğrayan öğretmenlerden Muhammet Aksoy, “Bugün Öğretmenler Günü’ne özel okulumuzda birçok program hazırlamıştık. Gerçekten üzüldük, bugün hiçbir öğretmenimiz kutlama yapmak istemiyor. Bu tarz olayların yaşanması bizi gerçekten üzüyor. Kimsenin başına gelmesini istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.