DOLAR 34,0036 0.31%
EURO 37,8669 0.68%
ALTIN 2.819,860,38
BITCOIN 1973175-2,83%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Sunucu Metin Uca, Trafik Kazası Sonrası Yaşamını Yitirdi

Ünlü Sunucu Metin Uca, Trafik Kazası Sonrası Yaşamını Yitirdi

Dilovası'ndaki trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavi gören ünlü sunucu Metin Uca, sabah saatlerinde vefat etti. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
17 Kasım 2023 09:17
Ünlü Sunucu Metin Uca, Trafik Kazası Sonrası Yaşamını Yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca, yaşamını yitirdi. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde gerçekleşen kazanın ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Uca, saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Ünlü sunucunun cenazesi, sabah saatlerinde Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Metin Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Metin Uca’mızı kaybettik, kalbimiz acıyor.” ifadelerini kullanarak üzücü haberi duyurdu.

Geçen günlerde yaşadığı rahatsızlık ve kaza sonrasında boyun şah damarlarının tıkalı olduğu belirlenen Metin Uca’nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, dün entübe edildiği açıklanmıştı. Menajerinin daha önceki açıklamalarına rağmen yaşanan komplikasyonlar nedeniyle 72 saat içinde hayatını kaybeden ünlü sunucunun vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Metin Uca, Türkiye’nin önde gelen televizyon programcılarından biri olarak 1999-2003 yılları arasında Star TV’de sunduğu “Günaydın Türkiye” programı ile geniş kitlelere hitap etmiş ve birçok başarıya imza atmıştı. Kitaplarıyla da tanınan Uca, toplam 300 binin üzerinde satış rakamına ulaşarak edebiyat dünyasında önemli bir iz bırakmıştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.