DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ, Gözaltında! Melis Buse Betkayan Açıklama Yaptı

TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ, Gözaltında! Melis Buse Betkayan Açıklama Yaptı

TikTok fenomeni Reşit Bozdağ, Melis Buse Betkayan ile yaşadığı ilişki ve kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Betkayan, durumu sosyal medya üzerinden açıkladı.

ABONE OL
24 Kasım 2023 17:49
TikTok Fenomeni Reşit Bozdağ, Gözaltında! Melis Buse Betkayan Açıklama Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin tanınmış TikTok fenomenlerinden Reşit Bozdağ, son günlerde yaşadığı skandal ile gündemde. Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan ile olan ilişkisi ve kara para aklama iddiaları nedeniyle Bozdağ, dün gözaltına alındı.

Çift arasındaki ilişki daha önce de sık sık karakollukla sonuçlanmıştı. Bozdağ’ın, Betkayan’a daha önce aldırdığı uzaklaştırma kararına uymaması, olayın boyutunu artırmıştı. Betkayan, konuyla ilgili yaptığı Instagram açıklamasında, “Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum” ifadelerini kullandı.

Bu son olay, Bozdağ’ın geçtiğimiz ay yaptığı bir TikTok yayınıyla daha da dikkat çekici hale geldi. Bozdağ, çektiği videoda “O iş tamam” notuyla bir çanta dolusu para ile görüntülenmişti.

TikTok fenomeninin gözaltına alınması, sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, Betkayan’ın paylaştığı bilgiler ve Bozdağ’ın önceki skandal videoları, olayın daha geniş bir soruşturmayı gerektirebileceğini düşündürüyor.

İki ismin ilişkisi ve yaşanan skandal, hem sosyal medyada büyük yankı uyandırdı hem de güvenlik birimleri tarafından detaylı bir inceleme sürecine alındı. Olayın gelişmeleri yakından takip edilmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.