DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivas’ta Anestezi Yoğun Bakım Hemşiresi Hayatını Kaybetti

Sivas’ta Anestezi Yoğun Bakım Hemşiresi Hayatını Kaybetti

Sivas'ta 8 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım hemşiresi Hilmi Tunahan Tosun'un arkadaşının evinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
16 Kasım 2023 09:21
Sivas’ta Anestezi Yoğun Bakım Hemşiresi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas’ın Eğri Köprü Mahallesi’nde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşanan olayda, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım görevlisi Hilmi Tunahan Tosun (32), mesai arkadaşı E.C.’nin evine ziyarette bulundu. Tosun, iddiaya göre, arkadaşı E.C.’nin evinde kendisine serum taktıktan sonra uykuya daldı.

Olayın meydana geldiği 7. katta uyuyan Tosun, başka bir odada bulunan arkadaşı E.C. tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. E.C., Tosun’u uyandıramayınca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hilmi Tunahan Tosun’un yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Hayatını kaybeden Tosun’un cenazesi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.