DOLAR 32,8210 -0.24%
EURO 35,6624 -0.62%
ALTIN 2.540,490,23
BITCOIN 2159481-3,33%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siirt’te Otomobil Yangını Faciası: Anne ve 5 Çocuk Hayatını Kaybetti

Siirt’te Otomobil Yangını Faciası: Anne ve 5 Çocuk Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 68 yaşındaki yalnız kadını elleri bağlı şekilde öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının daha önce işlediği cinayetten tahliye olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
8 Kasım 2023 15:58
Siirt’te Otomobil Yangını Faciası: Anne ve 5 Çocuk Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bulunan Gözpınar Köyü mevkisinde meydana gelen acı olay, anne Aynur Yaşar (32) ve çocukları Rodi (5), Cudi (6), Bahoz (11), Viyan (14) ve Beritan Delila Yaşar’ın (15) yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda başlatılan soruşturma için 4 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Yangının teknik nedenlerini belirlemek amacıyla, adli bilirkişi heyeti gözetiminde otomobil üzerinde uzmanlar tarafından inceleme gerçekleştirildi. İlk incelemelere göre, aracın egzoz manifoldunda meydana gelen çatlak veya kaçak, plastik LPG borularını eriterek yangının otomobil içine sıçramasına yol açmış olabileceği tespit edildi. Ayrıca, araç üzerindeki fiziksel incelemeler ile arşivdeki araç muayene kayıtları ve tescil bilgileri birleştirilerek, oluşturulan bilirkişi raporu, cumhuriyet savcılığına sunulmak üzere hazırlanacak.

Hatırlatmak gerekirse, 6 Kasım’da meydana gelen kazada, Mehmet Yaşar tarafından kullanılan 72 KA 229 plakalı otomobil kontrolden çıkarak devrilmiş ve sonrasında yangın çıkmıştı. Anne ve 5 çocuğun hayatını kaybettiği bu acı olayın ardından baba yaralı olarak hastaneye sevk edilmişti. Soruşturma, bu trajik olayın nedenlerini aydınlatmak amacıyla titizlikle yürütülüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.