DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kağıthane’de Markette Gizlice Fotoğraf Çeken Polise Hapis Cezası

Kağıthane’de Markette Gizlice Fotoğraf Çeken Polise Hapis Cezası

Kağıthane'de bulunan bir zincir markette kadınların gizlice fotoğrafladığı iddiasıyla 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E., mahkeme tarafından 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Şikayetçilerin katılmadığı duruşmada, mahkeme sanığı, özel hayatın gizliliğini ihlal ve cinsel taciz suçlarından cezalandırdı. Sanık, çok sayıda çocuğa ait müstehcen görüntü bulundurduğu gerekçesiyle de 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
24 Kasım 2023 18:19
Kağıthane’de Markette Gizlice Fotoğraf Çeken Polise Hapis Cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kağıthane’de bir zincir markette çalışan komiser S.E., kadın müşterileri gizlice fotoğraflamakla suçlanarak yargılandı.
Sanığa, özel hayatın gizliliğini ihlal ve cinsel taciz suçlarından toplamda 6 yıl 3 ay hapis cezası ve 16 bin lira adli para cezası verildi.
Mahkeme, çok sayıda çocuğa ait müstehcen görüntü bulundurduğu gerekçesiyle de sanığa 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezası uyguladı.
Şikayetçilerin duruşmaya katılmadığı ve sanığın avukatının duruşmada hazır bulunduğu belirtildi.
Olayın geçmişine dair detaylar, sanığın markette çalışan bir kadının etek altı fotoğrafını çektiği, olayın fark edilmesi üzerine polise bildirildiği ve soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.
Sanığın el konulan telefon ve bilgisayarında, yüzleri görünmeyen çeşitli kadınlara ait fotoğraflar ve çocuk müstehcenliği içeren fotoğrafların tespit edildiği belirtildi.
Mahkeme, sanığın suçunu kamera görüntüleriyle sabit gördü ve ceza verdi.
Market zinciri sorumlularının, olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından benzer durumları tespit ederek ihbarda bulundukları ifade edildi.
Sanığın, mahkemenin verdiği cezaların yanı sıra meslekten çıkarılma veya diğer yaptırımlarla karşılaşıp karşılaşmayacağı bilgisi verilmedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.