DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İstanbul’da İngiliz Kadın Boğazı Delici Aletle Öldürüldü, Katil Zanlısı Tutuklandı

İstanbul’da İngiliz Kadın Boğazı Delici Aletle Öldürüldü, Katil Zanlısı Tutuklandı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir otelde İngiltere uyruklu bir kadın, boğazı delici bir aletle öldürüldü. Katil zanlısı olarak eşinin tutuklandığı olayda, şüpheli gözaltına alındığında üzerinde kanlı tişört bulundu.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:37
İstanbul’da İngiliz Kadın Boğazı Delici Aletle Öldürüldü, Katil Zanlısı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan bir otelde meydana gelen olayda, İngiltere uyruklu Ayan Mohomed Dhoba (26) isimli kadın, odasında boğazı delici bir aletle öldürülmüş olarak bulundu. Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Dhoba’nın eşi olan Ahmet Y.M. (28) şüpheli olarak belirlendi.

Yapılan incelemede, Dhoba’nın vücudunda delici bir aletle gerçekleştirilen yara izleri tespit edildi. Cinayetin detaylarına dair polis ekipleri tarafından soruşturma başlatılırken, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda Dhoba’nın eşi Ahmet Y.M.’nin otele tek başına geldiği ve ayrıldığı anlara ait görüntülere ulaşıldı.

Ahmet Y.M., üzerindeki kanlı tişörtle birlikte kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki sorgusunda, şüpheli eşin eşi Ayan Mohomed Dhoba’yı tornavida ile öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin ifadesine göre, aralarında uyuşturucu kullanımı konusunda çıkan bir kavga sonucunda cinayet gerçekleşti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ahmet Y.M., adliyeye sevk edildi. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.