DOLAR 32,8319 -0.21%
EURO 35,6834 -0.57%
ALTIN 2.537,700,12
BITCOIN 2188139-0,66%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Fenomen Kardeşler Bahar ve Nihal Candan, Dolandırıcılık Şebekesinin Gözaltına Alındığı Davada Adli Süreç Başlıyor

Fenomen Kardeşler Bahar ve Nihal Candan, Dolandırıcılık Şebekesinin Gözaltına Alındığı Davada Adli Süreç Başlıyor

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu kişilerin gözaltına alındığı dolandırıcılık davasında savcının mütalaası açıklandı. Savcı, örgüt lideri Eren Koç'un 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapis talep etti.

ABONE OL
15 Kasım 2023 06:43
Fenomen Kardeşler Bahar ve Nihal Candan, Dolandırıcılık Şebekesinin Gözaltına Alındığı Davada Adli Süreç Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü fenomen kardeşler Bahar ve Nihal Candan’ın da aralarında bulunduğu kişiler, sazan sarmalı dolandırıcılık davası kapsamında gözaltına alındı. Resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza satma vaadiyle 66 vatandaşı dolandırdığı iddia edilen suç örgütü davasında savcının mütalaası açıklandı.

Savcı, örgüt lideri Eren Koç’un suç örgütü kurma ve yönetme suçundan 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik suçlamaların detayları mahkeme sürecinde gün yüzüne çıkacak. İstanbul genelinde yürütülen dolandırıcılık faaliyetine ilişkin detaylı bilgiler, mahkeme süreci boyunca ortaya çıkacak.

Suç örgütünün paravan şirketler üzerinden faaliyet gösterdiği, mağdurları dolandırmak amacıyla çeşitli yöntemler kullandığı belirtilirken, fenomen kardeşlerin de mağdurlarla yapılan görüşmelere katıldığı iddiası davanın merakla beklenen detayları arasında yer alıyor. Mahkeme süreci devam ederken, suçlamalara yönelik savunmalar ve delil sunumları önem kazanacak.

Dolayısıyla, önümüzdeki günlerde açıklanacak savunmalar ve mahkeme kararlarıyla birlikte bu dava, sosyal medya fenomenlerini de içine alan çarpıcı bir hukuki sürecin ana unsurlarından biri haline gelecek. Gözaltındaki şüphelilerin avukatlarından alınacak savunma beyanlarıyla birlikte davaya dair gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.