DOLAR 34,0576 0.03%
EURO 37,6082 -0.05%
ALTIN 2.744,460,04
BITCOIN 19532544,31%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fenomen Çift Tutuklandı! Şüpheli Şirketler ve Lüks Hayatları Ortaya Çıktı

Fenomen Çift Tutuklandı! Şüpheli Şirketler ve Lüks Hayatları Ortaya Çıktı

stanbul merkezli suç örgütü operasyonunda tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın şüpheli şirketleri, lüks hayatları ve yasa dışı işlemleri detaylıca incelendi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 14:25
Fenomen Çift Tutuklandı! Şüpheli Şirketler ve Lüks Hayatları Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul merkezli gerçekleştirilen operasyonda Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Polat ailesinden 14 şüpheli, suç örgütü kurma, örgüte üye olma, vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla tutuklanarak Marmara Cezaevi’ne gönderildi. Operasyon kapsamında çiftin, şirketler aracılığıyla yürüttüğü yasa dışı faaliyetler ve lüks hayatları ortaya çıkarıldı. 2017’de çektirdikleri fotoğraf ile dikkat çeken fenomen çift, zamanla birçok fenomenin katılımıyla şubeleşen güzellik merkezi zincirini kurdu. Operasyon, çiftin sahibi olduğu şirketler arasında yapılan para transferlerini deşifre etti. MASAK raporuna göre, tasfiye halindeki firmalardan sahte fatura ile 200 milyon liranın aile şirketlerine aktarıldığı belirlendi. Dilan Polat’ın liderliğindeki şebekenin, çeşitli illerde güzellik merkezi şubeleri açarak kısa sürede zenginleştiği iddia edildi. Ayrıca, Dilan Polat’ın önderliğindeki grup, Dubai ve Gürcistan’a giderek geniş çaplı yatırımlar yaptığı öne sürüldü. Operasyonun devamında, Dilan Polat’ın bazı fenomenlere şube satarak lüks hayatlarına nasıl ulaştıkları da ortaya çıkarıldı. 14 şüphelinin tutuklanmasının ardından 27 şirkete kayyum atanırken, operasyonun genişleyerek sürdüğü bildirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.