DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1843782-2,97%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dilan ve Engin Polat Operasyonunda 2 Şüpheli Daha Tutuklandı

Dilan ve Engin Polat Operasyonunda 2 Şüpheli Daha Tutuklandı

Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik operasyonda 2 şüpheli tutuklandı. Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız, suç örgütü kurmak, kara para aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarından tutuklandı.

ABONE OL
6 Kasım 2023 22:16
Dilan ve Engin Polat Operasyonunda 2 Şüpheli Daha Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilan ve Engin Polat çiftine yapılan operasyonda, adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden Mustafa Özalp ve Uğurcan Ayyıldız tutuklandı. Uğurcan Ayyıldız’ın hakimliğe sevk edilirken yakınlarına dönerek “Çocuklarıma iyi bakın” dedi.

Operasyon, kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarından başlatılan bir soruşturma kapsamında gerçekleştirildi. Ankara’da Polat çiftine ait 1 milyon 800 bin lirayı kaçırmaya çalışan Mustafa Özalp ile kız arkadaşı Kübra Doğan da tutuklananlar arasında yer aldı. Operasyonun ilk gününde gözaltına alınan ve Dilan Polat’ın asistanı olan Dilara Ülger, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tutuklanan şüpheli Uğurcan Ayyıldız, hakimliğe sevk edilirken yakınlarına dönerek “Çocuklarıma iyi bakın” dedi.

Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik operasyon kapsamında toplamda 16 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, 2 şüpheli tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Operasyon, daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.