DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18622340,59%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:38

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Dilan ve Engin Polat Çiftinden Açıklama: ‘Özür Dileriz ve Yeni Bir Yönelim İçindeyiz

Dilan ve Engin Polat Çiftinden Açıklama: ‘Özür Dileriz ve Yeni Bir Yönelim İçindeyiz

Hakkında MASAK tarafından başlatılan bir inceleme sonucunda mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çifti, sosyal medyadan ortak bir açıklama yaparak özür diledi ve yaşadıkları süreci kamuoyu ile paylaştı.

ABONE OL
3 Kasım 2023 20:12
Dilan ve Engin Polat Çiftinden Açıklama: ‘Özür Dileriz ve Yeni Bir Yönelim İçindeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilan ve Engin Polat çifti, adlarına açılan bir inceleme sonucunda mal varlıklarına el konulmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladılar. Açıklamada çift, ticaretlerini sürdürürken bazı insani ve dünyevi nedenlerden kaynaklı ahlaki sorunlar yaşadıklarını ve bu nedenle özür dileme gereği duyduklarını ifade ettiler.

Çift, “Ticaretimizi sürdürürken toplum önünde çeşitli insani ve dünyevi nedenlerden kaynaklı bir takım etik ve edebe ilişkin aşırılıklarımız, şımarıklıklarımız, gösterişlerimiz olmuştur. Bunlardan dolayı öncelikle Allah huzurunda mahcubiyetimiz, sizler karşısında da düşüncesizliklerimiz ve nezaketsizliklerimiz olmuştur.” ifadelerini kullandılar.

Özeleştiri yapan çift, yaşadıkları süreçte bu hatalardan ders aldıklarını ve toplumdan özür dilemeye karar verdiklerini açıkladılar. Ayrıca, kendileri hakkında yürütülen bir soruşturma olduğunu ve MASAK tarafından hazırlanan bir ön rapor bulunduğunu belirttiler.

Soruşturmanın detayları hakkında bilgi veren çift, MASAK raporuna göre vergi sorumluluğu dışında herhangi bir suçlama veya tespit bulunmadığını ifade etti. Ayrıca, yargılama sonucunun beklenmesi gerektiğini vurguladılar.

Açıklamalarında, yaşadıkları süreçte hukuki haklarının olduğunu ve ticaret serbestisinin Anayasal bir hak olduğunu savundular. Çift, şahsi haklarını korumak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için hukuki süreci takip edeceklerini ifade etti.

Son olarak, sosyal medya linçi ve medya saldırılarına da değinen Dilan ve Engin Polat, kendilerine yönelik bu tür saldırılara karşı hukuki haklarını kullanacaklarını belirttiler. Ayrıca, toplumun desteğiyle bu zorlu süreci atlatacaklarını ve işlerine devam edeceklerini dile getirdiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.