DOLAR 34,0576 0.03%
EURO 37,6082 -0.05%
ALTIN 2.744,460,04
BITCOIN 19532544,31%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bipolar Hastası Adam Eşini Vurarak İntihar Etti: Beyoğlu’nda Trajik Olay

Bipolar Hastası Adam Eşini Vurarak İntihar Etti: Beyoğlu’nda Trajik Olay

Beyoğlu'nda yaşanan trajik bir olayda, bipolar hastası bir adamın eşini vurarak intihar etmesi. Olayda, aile dramı ve şiddet ön planda.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:25
Bipolar Hastası Adam Eşini Vurarak İntihar Etti: Beyoğlu’nda Trajik Olay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

eyoğlu’nda, bipolar hastası bir adam, eşini tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olay, Yenişehir Mahallesi Direkçibaşı Sokak’taki evde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Mahalle sakinleri, son zamanlarda sık sık tartıştıklarını duydukları Mehmet Buğdaycı ile eşi Şerife Buğdaycı arasında, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle bir tartışma yaşandığını duydular.

Buğdaycı çiftinin yaşadığı daireden gelen silah seslerini duyan komşuları hemen polisi ve sağlık ekiplerini çağırdılar. Eve gelen polis ekipleri içeri giremeyince itfaiyeyi de çağırdı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla içeriye giren ekipler, Mehmet Buğdaycı ile Şerife Buğdaycı’yı kafalarından tabancayla vurulmuş halde ölü olarak buldular. Polis, Mehmet Buğdaycı’nın tartışma sırasında eşini tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini tespit etti.

Bu trajik olayın ardından Buğdaycı çiftinin üç kızları, anne ve babalarının ölümünü öğrendiklerinde büyük bir şok yaşadılar. Kızları, annelerinin öldürülüp babalarının intihar ettiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. Komşuları ve arkadaşları, kızları sakinleştirmeye çalıştılar.

Mehmet Buğdaycı’nın yaklaşık 8 yıl önce bipolar bozukluk teşhisi konulduğu ve daha önce yaşanan tartışmalarda eşine şiddet uyguladığı, Şerife Buğdaycı’nın birkaç kez kadın sığınma evine yerleştiği, ancak bir süre sonra tekrar eve döndüğü iddia edildi. Şerife Buğdaycı’nın, 1 hafta sonra büyük kızının yanına yerleşmeyi planladığı belirtildi. Mehmet Buğdaycı’nın hastalığı nedeniyle bir süre önce hastaneye yatarak tedavi gördüğü ve geçtiğimiz aylarda kendini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu da kaydedildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.