DOLAR 32,8542 0.01%
EURO 35,6863 -0.01%
ALTIN 2.554,450,38
BITCOIN 2187073-0,04%
İstanbul
30°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Atıl Haldeki Araç Şimdi Göz Kamaştırıyor: 1 Milyon TL’ye Restore Edildi

Atıl Haldeki Araç Şimdi Göz Kamaştırıyor: 1 Milyon TL’ye Restore Edildi

Eskişehir'de atıl bir durumda bulunan ve 1 milyon TL harcanarak restore edilen araç, vatandaşların ilgisini çekiyor. Mesut Boru'nun emeği ve özverisiyle hayata dönen araç, şimdi göz kamaştırıyor.

ABONE OL
9 Kasım 2023 10:42
Atıl Haldeki Araç Şimdi Göz Kamaştırıyor: 1 Milyon TL’ye Restore Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir’de yaşayan Mesut Boru’nun hikayesi, atıl halde bulduğu bir aracı restore ederek yeniden yollara döndürmesiyle dolu. 4 yıl önce Eskişehir’deki bahçesinde 1963 model bir aracı gören Mesut Boru, bu aracı yeniden hayata döndürmek istedi.

Aracı satın almak için uzun bir süre uğraşan Boru, ardından restore çalışmalarına başladı. Araç, kötü bir durumda olmasına rağmen Boru’nun özverisi ve emeği sayesinde yeniden eski ihtişamına kavuştu.

Bu 60 yaşındaki klasik araç, “Dede” adını aldı ve tam anlamıyla trafikte ilgi odağı oldu. Kırmızı rengiyle dikkat çeken araç, çevredeki insanların ilgisini çekiyor. Araç sahibi Mesut Boru, şu anda gelen teklifleri reddederek, aracının kıymetini biliyor.

Restorasyon sürecinde toplamda 1 milyon TL’ye yakın masraf yapıldı. Mesut Boru, aracını korumak için kapalı bir garajda saklıyor ve her an kullanmaktan ziyade onu koruma amacı taşıyor.

Boru, aracı gelecekte çocuklarına bırakmayı düşünüyor, bu özel araç ailesi için bir hatıra olarak kalacak gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.