DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atatürk’e Hakaret Eden Ahmet Bostancı Gözaltına Alındı: Soruşturma Başlatıldı

Atatürk’e Hakaret Eden Ahmet Bostancı Gözaltına Alındı: Soruşturma Başlatıldı

Atatürk'e hakaret eden Ahmet Bostancı, Gayrettepe'deki bir camideki cuma namazında olaya karıştı. Sosyal medyada paylaşılan videonun ardından başlatılan soruşturma sonucunda Bostancı gözaltına alındı.

ABONE OL
11 Kasım 2023 09:37
Atatürk’e Hakaret Eden Ahmet Bostancı Gözaltına Alındı: Soruşturma Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında, Gayrettepe’deki bir camide yaşanan olay büyük tepki çekti. Cuma namazı sırasında imamın Atatürk için dua etmesine karşı çıkan ve hakaretlerde bulunan Ahmet Bostancı, olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda gözaltına alındı.

Cuma namazını izleyenlerin şahit olduğu olayda, Bostancı’nın Atatürk’e ve dua eden imama yönelik hakaretleri, cami çıkışında çekilen bir video ile sosyal medyada paylaşıldı. Söz konusu video, kullanıcılar ve toplumda genel bir tepki yarattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ahmet Bostancı, emniyetteki işlemleri için götürüldü. Bostancı’nın ifadesi alındıktan sonra hukuki süreç başlayacak. Toplumsal olaylar ve Atatürk’e yönelik hakaretlere karşı tepkilerin devam etmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.