DOLAR 32,8728 0.05%
EURO 35,7192 -0.04%
ALTIN 2.541,260,26
BITCOIN 2158992-3,41%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amerikan Askeri Analisti: Erdoğan, İsrail’i Yok Etme Kapasitesine Sahip Tek Kişi Olabilir

Amerikan Askeri Analisti: Erdoğan, İsrail’i Yok Etme Kapasitesine Sahip Tek Kişi Olabilir

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, dikkat çeken bir değerlendirme yaparak, Erdoğan'ın Ortadoğu'da İsrail'i yok etme potansiyeline sahip olabileceğine dair uyarılarda bulundu.

ABONE OL
7 Kasım 2023 11:02
Amerikan Askeri Analisti: Erdoğan, İsrail’i Yok Etme Kapasitesine Sahip Tek Kişi Olabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan ordusundan emekli albay ve askeri analist Douglas Macgregor, son yaptığı dikkat çeken değerlendirmelerle gündemde. Macgregor, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Ortadoğu’da İsrail’e karşı büyük bir tehdit olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Emekli Albay Macgregor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti ve şunları ifade etti: “Türk askeri, mutlaka Gazze’de savaşacak. Erdoğan, zamanlama konusunda çok hassas biri. Ülkesini seferber edecektir. Bu olacak, onu reddetmek hata olur. Erdoğan, Ortadoğu’da İsrail’i yok etme kapasitesine sahip olan tek kişi. Dikkatli olun!”

Macgregor, bu uyarılarına devam ederek, Erdoğan’ı ciddiye almanın önemine vurgu yaptı: “Erdoğan’ı ciddiye almamak hata olur. Yüzlerce yıldır Filistin’de olan Türkler! Bir zamanlar Ortadoğu’daki Arap dünyasının çoğunu kontrol eden Türk İmparatorluğu! İnsanlar, Türkiye açısından Yahudilerin İslam topraklarında durduğunu unutuyor.”

Macgregor’ın bu sözleri, Türk dış politikasının İsrail ve Ortadoğu’daki gelişmelere olan etkisi hakkında önemli bir tartışma başlatabilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.