DOLAR 32,8553 -0.05%
EURO 35,7121 -0.03%
ALTIN 2.542,60-0,08
BITCOIN 2166160-2,67%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

11 Yaşındaki Çocuk, Fatih’te Elektrikli Scooter Hırsızlığı Yaparken Yakalandı

11 Yaşındaki Çocuk, Fatih’te Elektrikli Scooter Hırsızlığı Yaparken Yakalandı

Fatih ilçesinde son bir hafta içinde 7 elektrikli scooter hırsızlığı gerçekleştiren 11 yaşındaki bir çocuk, güvenlik kameralarına yakalandı. Elektrikli scooter hırsızlıkları için dikkat çekici bir yöntem kullanan çocuk, polis ekipleri tarafından yakalandı.

ABONE OL
3 Kasım 2023 15:38
11 Yaşındaki Çocuk, Fatih’te Elektrikli Scooter Hırsızlığı Yaparken Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih’te 11 Yaşındaki Hırsız Elektrikli Scooter Çalarken Yakalandı

Fatih ilçesinde bir hafta içinde 7 elektrikli scooter çaldığı tespit edilen 11 yaşındaki bir çocuk hırsız, polis ekipleri tarafından yakalandı. Güvenlik kameralarına yakalanan çocuğun hırsızlık yöntemi oldukça dikkat çekiciydi.

Olay, son bir hafta içinde Fatih ilçesinde bulunan dükkanların önünde yaşandı. 11 yaşındaki Y.K. isimli çocuk, Aksaray, Laleli ve Kumkapı bölgelerinde dükkanların önündeki elektrikli scooterları hedef aldı. İddialara göre, çocuk, scooterları gözüne kestirdikten sonra dükkan sahipleri tarafından dikkat çekmeden kimsenin fark etmediği bir anda scooterları çalmaya başladı.

Polis ekiplerinin harekete geçmesi, esnafların ihbarı üzerine oldu. Güvenlik kameralarında yer alan görüntüleri inceleyen ekipler, hırsızlıkların aynı şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Y.K.’nin kimliği belirlenerek, Fatih ilçesinde yakalandı.

Çocuğun emniyetteki işlemleri devam ediyor. Elektrikli scooterların, hırsızlar için cazip hale geldiği ve bu tür olayların önlenmesi için daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiği belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.