DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor’un Yıldız Transferi Paul Onuachu, Gol Şovunu Sürdürüyor

Trabzonspor’un Yıldız Transferi Paul Onuachu, Gol Şovunu Sürdürüyor

Trabzonspor'un transfer ettiği dev forvet Paul Onuachu, attığı 7 golle büyük bir etki yaratıyor. Son 3 maçtır fileleri sarsan Nijeryalı oyuncu, Kayserispor karşılaşmasında da gol serisini sürdürmeye odaklanıyor.

ABONE OL
2 Aralık 2023 17:35
Trabzonspor’un Yıldız Transferi Paul Onuachu, Gol Şovunu Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un transferin son günlerinde Southampton’dan kadrosuna kattığı dev isim Paul Onuachu, Süper Lig’de gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 9 lig maçında attığı 7 golle adeta fırtına gibi esen Nijeryalı forvet, son 3 karşılaşmada da fileleri havalandırarak gol serisini sürdürüyor.

Paul Onuachu’nun bu etkileyici performansı, takımının ligdeki başarısında önemli bir rol oynuyor. Onuachu’nun Kayserispor ile oynanacak maçta da bu çizgisini devam ettirmesi bekleniyor. Eğer bu performansını sürdürmeyi başarırsa, gol krallığı yarışında da iddialı bir konuma gelecek. Trabzonspor taraftarları, Onuachu’nun attığı gollerle umut dolu günler geçiriyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.