DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Beşiktaş, MKE Ankaragücü İle Zorlu Mücadeleye Hazırlanıyor: İşte Detaylar

Beşiktaş, MKE Ankaragücü İle Zorlu Mücadeleye Hazırlanıyor: İşte Detaylar

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Rıza Çalımbay yönetimindeki siyah-beyazlılar, deplasmanda alacakları galibiyetle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

ABONE OL
2 Aralık 2023 21:20
Beşiktaş, MKE Ankaragücü İle Zorlu Mücadeleye Hazırlanıyor: İşte Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Süper Lig’in 14. haftasında liderlik mücadelesi veren Beşiktaş, 3 Aralık Pazar günü MKE Ankaragücü ile deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak. Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan Beşiktaş, Çalımbay yönetimindeki 2 lig maçını da galibiyetle tamamladı. Toplamda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle 25 puan toplayarak ligin 3. sırasında bulunan siyah-beyazlılar, MKE Ankaragücü karşılaşmasıyla bir üst sıraya yükselmeyi amaçlıyor.

Ancak, Beşiktaş’ın bu sezon dış sahada istediği performansı sergileyemediği dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı 7 maçın 4’ünde sahadan puansız ayrıldı. Trabzonspor, Yukatel Adana Demirspor, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor’a mağlup olan Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor ve Yılport Samsunspor maçlarını ise kazanmayı başardı. Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak üst sıralardaki yerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.