DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MKE Ankaragücü, Beşiktaş’ı Ağırlıyor: Zorlu Mücadele Öncesi Detaylar

MKE Ankaragücü, Beşiktaş’ı Ağırlıyor: Zorlu Mücadele Öncesi Detaylar

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Ligdeki grafiklerini düzeltmeye çalışan başkent ekibi, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İşte maç öncesi dikkat çeken detaylar...

ABONE OL
2 Aralık 2023 21:23
MKE Ankaragücü, Beşiktaş’ı Ağırlıyor: Zorlu Mücadele Öncesi Detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında 3 Aralık Pazar günü Eryaman Stadı’nda Beşiktaş’ı konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Başkent ekibi, ligdeki inişli çıkışlı performansına rağmen geçen hafta deplasmanda Gaziantep FK’yı 1-0’la geçerek moral buldu. Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğündeki sarı-lacivertliler, topladığı 16 puanla ligde 12. sırada yer alıyor.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş ise ligdeki çıkışını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde aldığı 5-0’lık Club Brugge mağlubiyetiyle durdurdu. Ancak 25 puanla 3. sırada bulunan siyah-beyazlılar, liderlik mücadelesini sürdürüyor.

MKE Ankaragücü’nde forma giyen Sırp stoper Uros Radakovic, sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş karşılaşmasında yer alamayacak.

Öte yandan, MKE Ankaragücü’nün Beşiktaş ile Süper Lig’de oynadığı son 13 maçı kazanamaması dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, bu uzun süreçte 3 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Beşiktaş taraftarları ise yıllar sonra başkent deplasmanında takımlarını destekleyecek, bu karşılaşma adeta kapalı gişe geçecek. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın Beşiktaş taraftarlarını davet etmesi ve İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararıyla Beşiktaşlı taraftarların Eryaman Stadı’nda yer alması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.