DOLAR 32,8364 -0.2%
EURO 35,6675 -0.61%
ALTIN 2.539,190,18
BITCOIN 2167377-2,53%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Nur Çebi’den Beşiktaş’a Veda: ‘Hakkınızı Helal Edin, Allah’a Emanet Olun

Ahmet Nur Çebi’den Beşiktaş’a Veda: ‘Hakkınızı Helal Edin, Allah’a Emanet Olun

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağan genel kurulda duygusal bir veda konuşması yaptı. Helallik dilekleri ve siyah-beyaz aşkla dolu sözleriyle Beşiktaşlılara veda etti.

ABONE OL
2 Aralık 2023 21:17
Ahmet Nur Çebi’den Beşiktaş’a Veda: ‘Hakkınızı Helal Edin, Allah’a Emanet Olun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın başkanı Ahmet Nur Çebi, görev süresinin sona erdiği 3 Aralık Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde olağan idari ve mali genel kurulda veda konuşması gerçekleştirdi. Çebi’nin duygusal anlara sahne olan konuşması kulüp tarihinde önemli bir dönemin sonunu işaret ediyor.

Çebi, “Cumhuriyet’in 100, Beşiktaş’ın 120. yılında Beşiktaş’a başkanlık yapmış olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Hepinize her şey için çok teşekkür ediyorum. Son zamanların en önemli mali genel kurulunu geçirdik. Acı tatlı günlerimiz oldu. Ama özünde birbirimizi hep sevdik. Ben bu sevgiyle buradan gitmek istiyorum. Hepinizden helallik istiyorum. Hakkınızı bana helal edin” ifadeleriyle Beşiktaş camiasına veda etti.

“Keşke daha fazlasını yapabilseydim” diyerek geçirdiği 12 yılın zorluğuna vurgu yapan Çebi, Beşiktaşlılardan aldığı destekle değerli anılar biriktirdiğini belirtti. Ancak, “Bunu söylemeden gidemeyeceğim. Beşiktaşlı olduğunu iddia edip, troll hesaplarla bana ve aileme küfür eden arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum. Kusura bakmasınlar” şeklinde sert bir açıklama yaparak ahlaki sınırları zorlayan bazı taraftarlara tepki gösterdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.